Category: nyheter tv4

Barnkanalen tv.nu

barnkanalen tv.nu

Kolla på dina favoritprogram på Barnkanalen. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Varför visar ni barnprogram på Barnkanalen före klockan med hemska varelser (Aliens??) som skämmer de yngsta barnen? Väldigt dåligt gjort av er när små barn vill se lite barnprogram på kvällen innan de ska sova! Min yngsta blev ledsen och rädd över det program ni hade igång kl nu ikväll! SVT Text Fredag 01 dec Barnkanalen kl Fixa bröllopet Del 5 av Chloe och Melanie fixar i hemlighet ett schackbröllop åt sina föräldrar. Mamma och pappa måste klä ut sig till schackpjäser och spela mot den elaka schackkungen för att få gifta sig. De gifter sig i ett gammalt slott där det verkar bo ett.

Barnkanalen tv.nu - Ceed har

På land, i luften och i havet. Det är lite knöligt att man slussas mellan två appar i Androidversionen, för även om det för det mesta fungerar bra så händer det ibland att allt hänger sig när det program man tittar på är slut, vilket blir väldigt förvirrande. Hur ser vardagslivet ut för en insekt? Ett problem till jag nämnt till svts forum är att apoen tilllåter ipad gå i vila vid airplay. Pojken vill bli duktig på att kasta vattenflaskor. Däremot kan man fortfarande söka genom att börja skriva in namnet i sökrutan och det tycker vi är jättebra båda två.

Barnkanalen tv.nu Video

Slajmfavoriter ur Labyrint i Barnkanalen: SVT Föräldrarlösa Semla skriver ett brev till jultomten där hon önskar sig en riktig familj. Bing och Soola har ett mynt var att använda i överraskningsmaskinen. Om barnkanalen tv.nu hade skrivits ut i klartext så skulle appen passa ännu bättre för barn i alla åldrar. Varje dag är ett nytt äventyr hittaq Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. På samma sätt vore det bra om favoritlistan högskoleprovet pris innehöll bilder, för barn som inte kan läsa. Det finns dels flera färdiga tipssnurror med utvalda serier i olika kategorier: Varje dag biffar recept Henry på någon, eller någonting, nytt! barnkanalen tv.nu

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2