Category: nyheter tv4

Utebur kanin

utebur kanin

Utebur till kanin och marsvin i olika modeller utebur -ar i olika material som träbur till smådjur. Välj rätt utebur! På ZooSajten har vi ett stort urval utebur. L80 & l Det naturligaste sättet att hålla kaniner är säkert på balkongen eller i trädgården. Om de lever utomhus behöver de ett hemtrevligt kaninstall som ger dem trygghet, skyddar dem mot väder och vind och naturligtvis håller vilda djur borta. Att då och då hoppa över en äng, knapra färskt gräs och gräva gör livet värt att leva för en. Hos Arken Zoo hittar du traditionella kaninburar, uteburar, kaninhus samt utehagar. Dessutom har vi ett brett sortiment av övriga kaninartiklar. Bekanta dig! utebur kanin

Utebur kanin - fljer alla

Hönshus med gård Fraktfri! Hallon Kaninbur cm. I denna praktiska hage kan du äntligen låta din vän springa runt i trädgården. En låsbar, sluttande ramp ansluter buren till nedre våningen, så ditt husdjur kan välja var den vill uppehålla sig. Kaninhagen består av 6 delar som är 58 × 38 cm i storlek och kan utökas med ytterligare element. B x D x H 50 cm Gallermaskor: Hagen är tillverkad av särskilt tålig och tvättbar nylon.

Utebur kanin - stor

Bakade Farmys XXL g. Med galler och några brädor kan man lätt snickra ihop en utomhusbur. PetVillage » Smådjur » Burar » Utomhusburar. Det är praktiskt vid exempelvis intolerans eller hälsomässiga orsaker. Hagen passar även utmärkt för mindre hundvalpar och kan givetvis även användas för att härbärgera kattungar.

Utebur kanin Video

Visar min kanin och hennes ute bur🐰♥️

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2