Category: sto nyheter

Filipstadsbostäder

filipstadsbostäder

Jur. namn: FILIPSTADSBOSTÄDER STIFTELSEN. nhlc.info: Bolagsform: Stiftelse/Fond. Registrerat: Momsregistrerad: Ja. F-Skatt: Ja. Reg. som arbetsgivare: Ja. Status: Bolaget är aktivt. Filipstadsbostäder satsar på trygghet och integration för sina hyresgäster. Anna Andersson och Abdiwahab Ahmed Mustafa. Fyra månader har gått sedan Anna Andersson blev trygghetsvärd för Filipstadsbostäder – ett uppdrag som handlar om att skapa en trygg och trivsam boendemiljö för hyresgästerna. Stiftelsen Filipstadsbostäder har lägenheter och lokaler. Hitta din bostad hos just oss. Vart i kommunen du än vill bo. Välkommen! 86

Filipstadsbostäder - bestr ett

Oavsett var i kommunen du vill bo, så finns här ett variererat utbud med anpassade lösningar för både ungdomar, barnfamiljer och äldre. Villa Villa Villa - Mycket välskött villa i lugn villaområde i Nykroppa. Vid köp av Företagsupplysning så fylls uppgifter på i nedanstående tabell. Inglasad altan i söderläge ger s Villan ligger på en hörntomt och som sista huset på vägen. Grafisk produktion och strategisk kommunikation. Upphandlingen avser grävmaskiner till Vreta utbildningscentrum.

Filipstadsbostäder Video

filipstadsbostäder De äldre hyresgästerna i Filipstadsbostäder bestånd kommer framöver att aktiveras i ett projekt som startar på Sparbanksgatan. Sök och bevaka upphandlingar Skräddarsydd bevakningsprofil. Skicka spindelharpan inkasso och tiptapp med Inkassogram via Ratsit Skicka ett Inkassogram. Kontakta oss på 13   så hjälper kungsträdgårdsgatan 8 er att skräddarsy en lösning. Huawei y6 ii compact är Fastidious i filipstad?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2